Huishoudelijke taak

 

Het gaat om klusjes voor bepaalde tijd of eenmalig.
Voorbeeld: door omstandigheden, ziekte, ongeval kunt u geen boodschappen doen.
Of u bent net geopereerd en kunt daardoor niet zelf koken.

  • Uw hulpvraag komt bij ons binnen via de e-mail of de telefoon.
  • Wij checken of de hulpvrager lid is (wij zijn er voor de leden).
  • Dan beoordelen we of het gaat om een eenvoudige vraag die binnen 1 – 2 uur is op te lossen door een van onze vrijwilligers.
  • Voor de tijd van de vrijwilliger hoeft u niet te betalen; u betaalt alleen de kosten van verbruikte materialen en van verreden kilometers. Wanneer er kosten gemaakt moeten worden dan vertellen we dit aan u.
  • Wanneer u akkoord gaat met de ondersteuning, dan zoeken wij een vrijwilliger en informeren we u over wie er contact gaat opnemen voor een afspraak.
  • Wanneer we denken dat de vraag niet binnen 1-2 uur door ons is op te lossen, dan spreken we een huisbezoekje af om samen te beoordelen hoe u het beste kan worden geholpen. Blijkt in dat gesprek dat uw vraag gaat over professionele zorg of ondersteuning bij de stap naar professionele zorg, dan brengen wij u indien gewenst in contact met bijvoorbeeld de wijkzuster, het Wmo-loket of de cliëntondersteuner van de KBO.

U kunt e-mailen naar info@zcputte.nl (vergeet niet uw naam, adres, telefoonnummer en vraag te vermelden). U kunt ons ook bellen: elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur op nummer 06 20 25 55 29

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.