Offertebegeleiding

 

Voor werkzaamheden in en rond het huis, die langer duren dan twee uur, verwijzen we u naar betrouwbare lokale zelfstandigen of bedrijven. Indien gewenst helpen we u bij het maken van prijsafspraken en kijken met u mee of de klus goed wordt uitgevoerd.
Voorbeeld: noodzakelijke bouwkundige aanpassingen worden tegenwoordig niet meer in alle gevallen door de gemeente vergoed. Dat is bijvoorbeeld het geval als u een koopwoning heeft en voldoende inkomsten. Dan kan ons offerteteam u helpen om toch een oplossing te vinden.

  • Uw hulpvraag komt bij ons binnen via de e-mail of de telefoon.
  • Wij checken of de hulpvrager lid is (wij zijn er voor de leden).
  • We spreken een huisbezoekje af om samen te beoordelen hoe u het beste kan worden geholpen. U heeft de regie, wij helpen u bij die zaken die voor u of uw naasten moeilijk zijn op te pakken.

Blijkt in dat gesprek dat uw vraag toch in aanmerking zou kunnen komen voor oplossing middels een bestaande regeling, dan brengen wij u in contact met de betreffende instantie indien u dat wenst. Is dat niet het geval, en moet u het zelf oplossen, dan helpen we u zowel met het aanvragen van offertes als met het begeleiden van de uitvoering van het werk.

U kunt e-mailen naar info@zcputte.nl (vergeet niet uw naam, adres, telefoonnummer en vraag te vermelden). U kunt ons ook bellen: elke werkdag van 9:00 tot 17:00 uur op nummer 06 20 25 55 29

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.